Kedves Futótárs!

2018. szeptember 15-én, szombaton a Sarpi-Dorog Futófesztivál 2018. rendezvényen három különböző távval várunk benneteket az utcai futóverseny során. A 7, 14 és 21 km-es útvonalak valamelyikét választva le tudjátok mérni jelenlegi tudásotokat.

A 7 km és a 21 km Dorog utcáin keresztül egészen a Kálváriáig vezet fel benneteket, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra.

A 14 km-es távra a terepfutás szerelmeseit várjuk, hiszen a stadionból indulva az Országos Kéktúra útvonalán keresztül egészen a Gete-hegy tetején lévő keresztig vezet az út.

A SARPI Városfutáson mindhárom távon szükséges a nevezés rögzítése (ONLINE NEVEZÉS) és a megjelölt részvételi díj megfizetése:
http://sarpifutofesztival.hu/elonevezes/

A nevezési díj:
7 km – 3500 forint/fő
14 km – 5000 forint/fő
21 km – 6000 forint/fő

Szolgáltatásaink

részvétel a versenyen
frissítés
orvosi szolgálat
biztosított útvonal
a versenyhez kapcsolódó egyéb programok
chip-es időmérés
rajtszám

Saját chip használatára a versenyzőknek nincs lehetősége!

Frissítés

A SARPI Városfutás távjain két helyszínen: Intézmények Háza előtt (Hantken Miksa utca) és a Kálvária tetején.
A Gete Trail terepfutás során két helyszínen: Intézmények Háza előtt (Hantken Miksa utca), Gete-hegy tetején.

Díjazás

7km – 14 km – 21 km-es távok minden résztvevője oklevelet és befutó csomagot kap, amelynek tartalma:

egyedi tervezésű érem,
hűtőmágnes,
Bioteches termékminta és 10% kedvezményre jogosító kupon,
távonként és nemenként az első három helyezett serleget kap,
Dorogi Sport logós kulacs,
víz,
nápolyi szelet.

Eredmények

Az eredménylista http://sarpifutofesztival.hu/eredmenyek/eredmenylista oldalon, az esemény napjától lesz megtekinthető.

Egyéb tudnivalók, hasznos információk

TILOS a futóknak futás közben bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni. A versenyen mentőautó lesz jelen. A fülhallgató elnyomja a külső zajokat, így a futó akadályozhatja az előző futótársakat és a munkájukat végző szervezőket és az orvosi csapatot.
A SARPI Városfutáson a távot kerékpáros vezeti fel.
Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a versenyszervezők által kijelölt – teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, kerékpáros kísérővel, rajtszám nélkül futni tilos!
A versenyen értékmegőrzést nem vállalunk!

Az esemény helyszínén bármilyen reklámtevékenység csak Dorogi Sportiroda előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A Dorogi Sportiroda, mint szervező, szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
A Dorogi Sportiroda fenntartja az útvonal-, program- és időpont változtatás jogát.
Mindig érdemes odafigyelni a verseny hangosbemondójára! Néhány dolog megváltozhat, módosulhat a verseny napján és erről csak így tudunk már tájékoztatni benneteket.

További információk

Internet: http://sarpifutofesztival.hu/
e-mail: sportszervezo@dorog.hu

Verseny szabályzat/Nyilatkozat

Kijelentem, hogy az általam megadott adatok megfelelnek a valóságnak, a téves, hiányos adatok megadásából bekövetkező problémákért a versenyszervező nem vállal felelősséget.

Hozzájárulok, hogy a versenyszervező az általam megadott adatokat nyilvántartásba vegye, s azokat a sportrendezvényekkel kapcsolatosan felhasználja. A nevezett versenyen saját felelősségemre indulok. A versenyre mind fizikailag, mind mentálisan felkészültem, a versenyen való részvételhez megfelelő egészségügyi állapottal rendelkezem. Nincs tudomásom olyan betegségről, amely a versenyen való részvételemet megakadályozná. Beleegyezem, hogy a versenyen a rólam készült képi-, hang-, és filmfelvételek külön jóváhagyás nélkül felhasználásra kerüljenek, azokért külön díjazás semmilyen címen nem illet meg. A versennyel kapcsolatos kiírást és/vagy szabályzatot elolvastam, s azt tudomásul vettem. A rendezvényen résztvevők beleegyezésüket adják, hogy az ott készült képi, illetve hang- és videó felvétlek a nyilvánosság számára Dorog Város Önkormányzatának és a Dorogi Sportiroda hivatalos weboldalán és Facebook oldalán elérhetőek lehetnek.

Versenyzési feltételek

A nevezés a nevezési lap beérkezésével, és a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé. Az indulók elfogadják, hogy a versenyből kizárásra kerül:
aki a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal töltötte ki;
aki rajtszám nélkül versenyez, vagy azt nem látható helyre rögzíti, illetve eltakarja;
aki elhagyja a versenyre kijelölt pályát vagy a meghatározott szintidő után érkezik a célhoz!

A verseny színhelyein elhagyott tárgyakért nem vállalunk felel