Kedves Családok!

Egy igazi családi futam vár péntek délután, ahol célunk a közös élményszerzés, a távok teljesítése, ezért eredményhirdetést nem tartunk. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, ahol mind a négy csapattag egy család tagja: szülők, nagyszülők, gyerekek, unokák, férjek, feleségek, testvérek, unokatestvérek.

Szükséges a nevezés rögzítése (ELŐNEVEZÉS) és a megjelölt részvételi díj megfizetése.

Nevezési díj:

4x1.500 Ft/fő –> 6.000 Ft/család

 

Szolgáltatások

részvétel a versenyen

frissítés

öltözési lehetőség

fotózás

orvosi szolgálat
biztosított útvonal
a versenyhez kapcsolódó egyéb programok
chipes időmérés
rajtszám

 

Díjazás

Minden résztvevő befutó csomagot kap, amelynek tartalma:

egyedi tervezésű érem 
egyedi tervezésű fotó csomag

üdítő, müzli szelet 

 

Távok:

  • 2x800 m 

  • 2x1500 m 

Öltöző, WC

A versenyzőknek a versenyközpontnál a József Attila Művelődési Házban lesz lehetőség. Figyelem! Értékmegőrzést nem tudunk biztosítani!

 

Parkolás

Környező utcákban, lakótelep parkolójában a szabad helyek függvényében lehetséges.

 

Rajtszám csomagok átvétele

Otthon tér, Sörkertben felállított versenyirodában

Időmérés

Chipes nettó időmérés történik.

 

 SAJÁT RAJTSZÁM EGYIK VERSENYTÁVON SEM HASZNÁLHATÓ!

 

 

Versenyközpont

Otthon tér

Futamok rajt /cél helyszíne
Versenyiroda – helyszíni nevezés
Városfutás rajtszám csomagok átvétele
Elsősegélynyújtó hely
Eredményhirdetés

 

Egyéb tudnivalók, hasznos információk

TILOS a futóknak futás közben bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni. A versenyen mentőautó lesz jelen. A fülhallgató elnyomja a külső zajokat, így a futó akadályozhatja az előző futótársakat és a munkájukat végző szervezőket és az orvosi csapatot.
A SARPI Városfutáson a távot kerékpáros vezeti fel.
Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a versenyszervezők által kijelölt – teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, kerékpáros kísérővel, rajtszám nélkül futni tilos!
A versenyen értékmegőrzést nem vállalunk!

Az esemény helyszínén bármilyen reklámtevékenység csak Dorogi Sportiroda előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A Dorogi Sportiroda, mint szervező, szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
A Dorogi Sportiroda fenntartja az útvonal-, program- és időpont változtatás jogát.
Mindig érdemes odafigyelni a verseny hangosbemondójára! Néhány dolog megváltozhat, módosulhat a verseny napján és erről csak így tudunk már tájékoztatni benneteket.

További információk

Internet: http://sarpifutofesztival.hu/
e-mail: sportiroda@dorog.hu

Verseny szabályzat/Nyilatkozat

Kijelentem, hogy az általam megadott adatok megfelelnek a valóságnak, a téves, hiányos adatok megadásából bekövetkező problémákért a versenyszervező nem vállal felelősséget.

Hozzájárulok, hogy a versenyszervező az általam megadott adatokat nyilvántartásba vegye, s azokat a sportrendezvényekkel kapcsolatosan felhasználja. A nevezett versenyen saját felelősségemre indulok. A versenyre mind fizikailag, mind mentálisan felkészültem, a versenyen való részvételhez megfelelő egészségügyi állapottal rendelkezem. Nincs tudomásom olyan betegségről, amely a versenyen való részvételemet megakadályozná. Beleegyezem, hogy a versenyen a rólam készült képi-, hang-, és filmfelvételek külön jóváhagyás nélkül felhasználásra kerüljenek, azokért külön díjazás semmilyen címen nem illet meg. A versennyel kapcsolatos kiírást és/vagy szabályzatot elolvastam, s azt tudomásul vettem. A rendezvényen résztvevők beleegyezésüket adják, hogy az ott készült képi, illetve hang- és videó felvétlek a nyilvánosság számára Dorog Város Önkormányzatának és a Dorogi Sportiroda hivatalos weboldalán és Facebook oldalán elérhetőek lehetnek.

Versenyzési feltételek

A nevezés a nevezési lap beérkezésével, és a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé. Az indulók elfogadják, hogy a versenyből kizárásra kerül:
aki a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal töltötte ki;
aki rajtszám nélkül versenyez, vagy azt nem látható helyre rögzíti, illetve eltakarja;
aki elhagyja a versenyre kijelölt pályát vagy a meghatározott szintidő után érkezik a célhoz!

A verseny színhelyein elhagyott tárgyakért nem vállalunk felel